Dahné prematuur geboren met 30 weken en 4 dagen, MMC Veldhoven, Ronald McDonaldhuis

Dahné

Dahné prematuur geboren met 30 weken en 4 dagen, MMC Veldhoven, Ronald McDonaldhuis

Vandaag mocht ik een fotoreportage maken van een heel mooi en sterk klein meisje dat geboren is met 30 weken en 4 dagen. In eerste instantie ging het goed, maar enkele dagen voor ik langs kwam ging het ineens toch een stuk minder goed met de kleine Dahné. Ontzettend schrikken natuurlijk voor haar ouders.

Tijdens de fotoreportage maken we foto’s rondom de couveuse en natuurlijk van het buidel moment met mama! Tijdens de fotoreportage mocht Dahné zelfs even oefenen zonder extra zuurstof en ook de sonde moest worden vervangen en was er dus even uit tijdens de reportage waardoor haar prachtige snoetje heel mooi in beeld kon worden gebracht!

Lieve groeten,

Susan Swiggers

2 antwoorden
  1. Patty
    Patty zegt:

    Morgen (29 november 2008) is mijn zoon ook met 28 weken zwangerschap ter wereld gekomen. Met een gewicht van 1200 gram. Ook hij heeft hersenbloedingen gehad. 2x. 1 tijdens de zwangerschap en 1 net na de geboorte. Waarom vertel ik dit, nou om jullie te laten weten dat mijn zoon morgen 8 jaar word en geen enkele beperking heeft over gehouden hierdoor. Ik wil je aangeven dat het echt nog helemaal goed kan komen met jullie prachtige dochter. Sterkte in deze moeilijke tijd. Ik weet wat jullie doormaken. Maar blijf positief.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.