Cas prematuur geboren 30+5 NICU borstvoeding

Cas

Cas prematuur geboren 30+5 NICU borstvoeding

Een levensgenieter. Zo noemen ouders hun prachtige zoon Cas, die geboren werd na een zwangerschap van 30 weken en 5 dagen. Volgens ouders kon Cas niet meer wachten, hij wilde op avontuur, samen met zijn lieve ouders. Ook houdt hij erg van languit liggen en daarvoor was in moeders buik simpelweg te weinig ruimte! Zo kwam Cas dus flink vroeger dan verwacht ter wereld, nadat moeder al meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen was geweest.

Het kleine Amsterdammertje deed het meteen goed. Toen zijn moeder ’s avonds, uren na de bevalling, eindelijk naar hem toe kon (vader had wel al meteen zijn zoon in de couveuse kunnen bewonderen) reageerde hij direct op haar stem door zijn oogjes open te doen.

Na tien dagen NICU in het VUMC mocht hij naar het OLVG, alvast een stap dichter bij huis. Hij heeft nog wat last van dipjes en is druk aan het oefenen met borst- en flesvoeding. In het ziekenhuis trof ik een heerlijk relaxte baby, met al even ontspannen ouders. “We geven hem alle tijd om te groeien”, zegt moeder Meggie. En groeien doet hij goed. In vijf weken tijd is hij al ruim een kilo aangekomen!

Groei maar lekker door lief mannetje, zodat je sterk en gezond naar huis kan.

Meggie, Michel en Cas, ik wens jullie samen veel mooie avonturen toe!

Lieve groet, Hanna Heijt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.