Bryan

Bryan prematuur geboren 26 weken

Dinsdagochtend 4 augustus mocht ik in het UMCG kennis maken met Bryan en zijn trotse ouders en grote broer.
Hij is 15 juli geboren met een zwangerschapsduur van 26 weken en 4 dagen en was tijdens mijn komst bijna 3 weekjes jong.
De dag voor mijn komst heeft hij een bloedtransfusie gehad en ik zie ouders bij binnenkomst opgelucht naar hun kindje kijken omdat hij nu weer zo’n mooi roze kleurtje heeft.
Ik zie gelijk zijn prachtige lichte haartjes en zie hoe heerlijk ontspannen hij ligt in de couveuse. Ouders doen de couveuse iets omlaag zodat ook grote broer zijn broertje kan bewonderen.
Hij weet precies wat mag en doet de deurtjes open en kriebelt zijn broertje lekker in zijn ontspannend handje en zijn voetje. Prachtig om te zien!
De verpleegkundige komt helpen wanneer mama lekker met haar zoon mag buidelen. Geweldige geniet momentjes!
Bryan slaapt heerlijk verder bij zijn mama op de borst. Ik maak een aantal foto’s en neem afscheid van het gezin.
Lekker groeien Bryan! Laat maar zien dat je die Kilo inmiddels gepasseerd bent en dan lekker doorgroeien.

Verhaaltje van moeder

Wat waren we blij met de zwangerschap in januari. Al vanaf het begin had ik veel complicaties en heb ik al tegen de verloskundige gezegd dat mijn gevoel niet goed was. Na heel veel bezoeken aan de verloskundige en ziekenhuis had ik met 24.4 weken een controle afspraak in het ziekenhuis toen bleek dat mn vliezen al gebroken waren waarschijnlijk al een week eerder zonder dat ik het door had. Ik werd gelijk opgenomen in het UMCG daar was ik de hele zwangerschap al bang voor. Met 25 weken waren we bang dat hij zou komen maar ging het gelukkig goed. We waren blij dat we de 26 week hadden gehaald en gingen voor de 28. Maar toen kwam er een infectie in mn placenta en is bryan na precies 2 week in het ziekenhuis met 26.4 week geboren in een stuitligging. Een korte (dikke uur) maar zware bevalling. Bryan is nu 3 week en wat doet hij het goed, het is een mannetje met veel pit en laat duidelijk merken wat hij wel en niet wil. We zijn super trots!

Ik wil earlybirds nogmaals bedanken voor de speciale ochtend!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.