Bram

Op donderdag 28 april was ik aan het werk in Nuenen toen het begin van de middag op eens mis ging. De ambulance bracht me naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Op de triage werd al snel duidelijk dat er nog een hartslag zichtbaar en hoorbaar was. Een uur aan de monitor en dan werd er verder gekeken. Ik was er vanaf dat moment van overtuigd dat het goed zou komen. Dat uur aan de monitor hebben we niet gehaald.

Het is bizar hoe snel men kan handelen als het echt mis gaat. Het ene moment lag ik op m’n kamer en het volgende moment werd ik in een sneltreinvaart naar de OK gebracht.

‘s middags om 15.04 uur werd onze Bram, na een zwangerschap van 28 weken, geboren middels een spoedkeizersnede. Hij woog 1.130 gram.

Bram lag 3,5 week op de NICU en wij verbleven in het Ronald mc Donald huis in Veldhoven voordat we werden overgeplaatst naar het Amphia in Breda. Ondanks Bram z’n vroeggeboorte doet hij het ontzettend goed. Hij weegt inmiddels 2.450 gram, ligt in een wiegje en drinkt af en toe uit de fles. We hebben nog even te gaan voordat ook wij trots achter een kinderwagen het ziekenhuis mogen verlaten met z’n drieën.

Op Vaderdag kwam fotografe Luzanne langs in het Amphia voor een fotoshoot. ‘s middags ontvingen we als Vaderdag cadeautje de fotocollage. We zijn enorm blij met de fotocollage en kijken uit naar de foto’s die nog volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.