Boaz & Morris prematuur geboren met 35 weken, tweeling, HMC WEsteinde, TTS Syndroom, LUMC, geborken vliezen, keizersnede

Boaz & Morris

Boaz & Morris prematuur geboren met 35 weken, tweeling, HMC WEsteinde, TTS Syndroom, LUMC, geborken vliezen, keizersnede

Op 19 december 2019 was ik in het HMC Westeinde om Boaz en Morris, een knappe tweeling, vast te leggen. Geboren met 35 weken en op de dag van de fotoreportage 8 daagjes oud. Het zag er naar uit dat ze met 28 weken al geboren zou worden, dus hoe knap is het van de mama en de jongens dat ze 35 weken hebben gehaald?

Tijdens de fotoreportage gingen ze voor het eerst in bad. Waar kindjes voor de eerste keer vaak aan moeten wennen, vonden deze jongens het allemaal prima! Het was een mooi gezicht om ze zo allebei in bad te zien.

Ik wens jullie heel veel kracht toe om aan te sterken zodat jullie naar huis kunnen. Veel geluk met zijn viertjes!

——-

Door de ouders:

Met 7 weken zwangerschap planden wij de eerste echo. Meteen was het duidelijk, er waren twee vruchtjes te zien. Wat waren wij meteen intens gelukkig.

Direct ging alles in een stroomversnelling want er was maar 1 placenta te zien. Al snel werden wij in het ziekenhuis ingelicht over alle mogelijke complicaties. Die hebben wij helaas ook moeten ervaren. Met 25 weken zwangerschap werd er TTS (tweeling transfusie syndroom) geconstateerd, dezelfde dag werd ik nog gelaserd in het LUMC. Het vooruitzicht was niet goed en de jongens zouden met 28 weken geboren gaan worden.

De weken gingen voorbij met positieve echo’s en ineens zaten we in week 35. Ongelooflijk dankbaar en trots dat we dit termijn hebben mogen halen. Na 18 uur gebroken vliezen en een nacht in een weeenstorm konden we naar de OK voor de keizersnede, en konden wij eindelijk onze jongens Boaz en Morris ontmoeten. Ondanks de heftige tijd genieten wij enorm.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.