Boaz en Jael prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, tweeling, Meander Amersfoort

Boaz & Jael

Boaz en Jael prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, tweeling, Meander Amersfoort
Van de fotograaf:

Zondag mocht ik naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort om deze twee prachtige jongens te fotograferen.

Ingrid beviel met ruim 32 weken van Boaz en Jael. De mannetjes hebben een grote broer, Daniel, die ook met 32 weken werd geboren. Toen Ingrid weeën voelde wist ze dus al dat het mogelijk zou zijn dat de tweeling ook te vroeg zou komen. Natuurlijk was het een spannende periode, maar de jongens kwamen gezond ter wereld. Ze hebben wel bijvoeding nodig, want het drinken is nog best moeilijk.

De twee mannetjes zijn echt verschillend en dat is zo mooi om te zien. Ieder een eigen gezichtje, eigen geluidjes en bewegingen. Gelukkig werd grote broer Daniel nog op tijd wakker zodat ik hem en papa ook nog even op de foto kon zetten!

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen. En Ingrid, succes met al die mannen om je heen!

——————-

Van de ouders:

Toen onze tweeling Boaz en Jael zich met 32 weken en 3 dagen aankondigde waren wij (natuurlijk) wel verrast, maar niet verbaast. Daniël (onze oudste van 20 maanden) is namelijk met 32 weken en 4 dagen geboren.

De tweeling is net als hun oudere broer ‘te vroeg’ maar gezond ter wereld gekomen. Dat maakt deze ziekenhuis periode voor ons dan ook minder spannend, omdat het bekend terrein is. Het bestaan van Earlybirds was ons al bekend toen Daniël geboren was, maar toen vonden we de periode zelf al spannend genoeg. Nu met de tweeling zijn we een stuk relaxter, dus durfden we wel contact op te nemen met Earlybirds. Fleur heeft heel snel gereageerd en kon ook in vrij korte tijd langs komen om de foto’s te maken.

Ik vond het op de dag zelf wel spannend, ineens twijfel….is het niet te druk voor de tweeling, wil ik dit wel…. Maar Fleur was zo relaxed en bewoog mee met het ritme van Boaz en Jael, waardoor het een hele leuke ervaring was. De foto’s die ik tot nu heb gezien vind ik al super gaaf en maakt me nog nieuwsgieriger naar de rest!

Ik wil dan ook alle ouders aanraden om (hoe spannend de tijd ook is) een fotoshoot te laten maken door Earlybirds. Door alle apparatuur en slangetjes kun je zelf niet zulke mooie foto’s maken als de fotografen via Earlybirds. Door de mooie foto’s onthoud je niet alleen de nare dingen van de ziekenhuis periode, maar herinner je ook de mooie momenten van je kindje. Wij missen natuurlijk die ‘bekende’ roze wolk waar iedereen het over heeft, maar wij (en alle andere couveuseouders) genieten van de hele kleine stapjes die onze kindjes maken, want dat zijn grote momenten…

Fleur bedankt voor het vastleggen van deze herinnering…. mijn stoere mannen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.