Boaz prematuur geboren met 32 weken, Rijnstate Arnhem

Boaz

Boaz prematuur geboren met 32 weken, Rijnstate Arnhem

Boaz is geboren met 32 weken, op 7 februari. Dat was wel even schrikken voor zijn ouders, maar gelukkig was Boaz niet super klein en al best goed gegroeid in mama’s buik.

Als ik kom is Boaz net van de high care naar medium care verhuisd. Goed nieuws dus! Extra fijn voor mij dat hij nu ook in een mooie lichte kamer ligt met veel ruimte. Het is nog wel even wennen voor zijn ouders, want hier mag en kan gelukkig al veel meer. Zo mooi om te zien hoe zorgzaam en voorzichtig ze met hem zijn. Het was heel mooi om dit jonge gezin te mogen vastleggen. Boaz is gezegend met hele liefdevolle ouders en hopelijk gaat het steeds een stukje beter zodat hij snel naar huis mag.
Veel liefde en geluk samen!

————————–

Van de ouders:

Opeens waren de vliezen gebroken en een dag later kwam Boaz al op deze wereld. Tot op heden weet niemand waarom hij met 32 weken is geboren.

In het begin was het een hele spannende tijd voor ons, ook omdat wij niet echt ervaring hadden met prematuur baby’s. Gelukkig pakte Boaz het goed op en ging hij elke dag met kleine stapjes vooruit.

Na 4 weken in het ziekenhuis hebben ze de monitor uitgezet, omdat hij 48 uur alarmvrij is geweest. Dit betekent dat wij je op 9 maart op mogen halen en deze bijzondere maar ook hectische periode kunnen afsluiten.

Tot slot willen wij Earlybirds bedanken voor deze mooie fotoreportage.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.