Betty en Kim, prematuur, geboren met 28 weken, vliezen gebroken, operatie, tweeling

Betty en Kim

Betty en Kim, prematuur, geboren met 28 weken, vliezen gebroken, operatie, tweeling

Betty en Kim

De lieve ouders van Betty en Kim waren totaal overdonderd toen hun kleine meisjes met bijna 28 weken werden geboren. De vliezen braken plotseling en na 26 uur werden de meisjes via een keizersnede geboren. Na twee spannende weken in Zwolle, en voor de ouders een verblijf in het Ronald McDonaldhuis, mochten ze gelukkig naar het ziekenhuis in Nieuwegein.

Op de foto zijn ze 34 weken. Ze doen het zo goed en de kleine Kim mocht die dag ook uit de couveuse en in een wiegje net als haar zusje Betty een paar dagen eerder. Tijdens het foto’s maken gingen ze lekker in bad en daarna gingen deze twee dotjes na lange tijd weer eens samen in een wiegje bij elkaar. Zo lief en de ouders zo trots!

Ik wens Maaike, Jerry en Betty en Kim heel veel geluk en ik hoop dat ze snel met jullie mee naar huis mogen! Bedankt voor de gezellige ochtend!

Hieronder de mooie reactie van de ouders van Betty en Kim:

Onze zwangerschap is een enorme achtbaan geweest. Het nieuws van een tweeling, een operatie in week 18 en een vroeggeboorte bij 28 weken! We zijn regelmatig van onze roze wolk gevallen, maar wisten er ook altijd weer op te klimmen. Ondanks dat deze ziekenhuisperiode niet is wat we hadden gewenst, we zijn ons er ook zeer van bewust hoe uniek deze tijd is. Aan anderen is de intensiteit nauwelijks te beschrijven: we ervaren zoveel warmte en liefde! Sowieso van onze 2 sterke meisjes, maar ook van iedereen die nu voor ze zorgt en het beste met hen én met ons voorheeft! Wij denken nu al met heel warme gevoelens terug aan de afgelopen periode.

De fotoshoot is voor ons niet alleen ter herinnering, maar ook om te vieren waar we dankbaar voor zijn. Dit is nu vastgelegd voor later. Voor ons en voor Betty en Kim!

Bedankt Paula, voor dit prachtige geschenk. Je hebt echt weten weer te geven wat voor ons het meest belangrijk is in deze tijd: de warmte en liefde ondanks de teleurstellingen!

1 antwoord
  1. Patricia Halkers
    Patricia Halkers zegt:

    Heel mooi geschreven! Operatie in week 18,ben je toevallig ook gelaserd? Ik ben met 24 weken gelaserd en daarna nog twee keer een bloedtransfusie gehad via de navelstreng. Met 27 weken zijn onze meisjes met spoed gehaald. Inmiddels zijn ze alweer drie jaar en hebben ze er een klein zusje bij. Heftige tijd geweest voor jullie. Geniet van deze wereld wonders!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.