Alina prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, ICSI, Jeroen Bosch ziekenhuis, eiwitten, zwangerschapsvergiftiging, keizersnede, couveuse

Alina

Alina prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, ICSI, Jeroen Bosch ziekenhuis, eiwitten, zwangerschapsvergiftiging, keizersnede, couveuse
Super gelukkig zijn we met onze zwangerschap na een icsi behandeling. Helaas was de zwangerschap alleen heel erg zwaar, veel ziek, veel pijn en slapeloze nachten. Tot dat ik in de nacht van 6 maart nog zieker werd. Ik ging 6 uur sochtends uit bed en voelde me duizelig. Moest overgeven en kreeg niks meer naar binnen. Ik viel steeds weg en belde de verloskundige op. Toen ze mijn bloeddruk had gemeten schrok ze en belde het Jeroen Bosch ziekenhuis dat ik opgenomen moest worden.

Eenmaal in het ziekenhuis werd alles nagekeken. In mijn urine zaten veel eiwitten, ze hadden een vermoeden van zwangerschapsvergiftiging. Ik moest voor 24 uur blijven en urine opvangen. Mijn man mocht niet bij mij blijven en ging om half 10 savonds naar huis. Toen hij eenmaal weg was begon ik me weer zieker te voelen. Artsen zagen dat ik spontane weeen kreeg, mijn bloeddruk steeg en ik had koorts. De hartslag van de baby ging ook omlaag. Binnen no time besloten ze een keizersnee te doen. Alles ging zo snel. Katheter, infuus en ruggenprik en ik lag in de ok. Voor ik het wist zag ik ons meisje!

Alina Elisabeth Joan is geboren op 7 maart om 2.26uur. Even in de couveuse en aan de beademing. Ze ligt nu 3 weken op de couveuseafdeling en mijn man en ik hebben tot nu toe hier geslapen tot ze mee naar huis mag. Ons prinsesje doet het super goed. Nog even goed drinken en ze mag mee naar huis, dan kunnen we echt gaan genieten met zijn drie.

Trotse mama en papa van Alina!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.