Aashiq, Navya, Nevaani en Avni

Het leven zit vol verrassingen, en soms brengen die ons op een onverwachte reis. Bij Artie en Narin bleek dit ook zo te zijn, want tijdens een vroege echo bleek Artie niet in verwachting van één baby, maar van liefst vier baby’s. De lang gekoesterde droom bleek verviervoudigd. Iets wat ze nooit hadden verwacht en zouden zij ouders worden van een vierling, drie meisjes en één jongen.

Ondanks dat moeder van vier tegelijk zwanger was, had Artie een hele goede zwangerschap. De artsen hoopten voor hun de 34 weken zwangerschap te halen, want een vroeggeboorte met meerlingen ligt al snel op de loer. De ouders hadden daar een goed gevoel over en hadden wel gedacht dit te gaan halen. Maar op een avond toen ze 31 weken zwanger was kreeg Artie last van buikpijn. Niet gelijk om zorgen over te maken. want de pijn zat vrij hoog. Na wat twijfel en de pijn die bleef aan houden toch maar naar het ziekenhuis gebeld. Het gevoel bleef vrij onduidelijkheid en uit voorzorg gingen de ouders toch maar naar het ziekenhuis. Na wat onderzoeken daar bleek er degelijk wat aan de hand te zijn. Er was namelijk al ontsluiting en het was helaas niet meer te remmen om de baby’s langer in de buik te houden. Voor de vierling zou het beter zijn om via een keizersnede gehaald te worden en werd dat snel gerealiseerd. Kort daarna werden ze alle vier gezond, maar wel veel te vroeg geboren.

Als ik op 7-7 op de afdeling kom voor de earlybirdsreportage is de vierling intussen alweer 3 weken oud en hebben de ouders hun draai al redelijk goed gevonden. De vierling lag eerst in een academisch ziekenhuis, maar het ging gelukkig zo goed dat ze overgeplaatst zijn naar het Maasstad ziekenhuis. De vierling ligt per tweetal op een kamer, maar met een klein gangetje ertussen nog wel dicht bij elkaar.

De verpleging had flink met de reportage meegedacht en zo mocht Nevaani als eerste van de vier voor de allereerst keer in bad. Wat fijn voor de ouders om dit voor het eerst mee te mogen maken. Vervolgens werden ze allemaal verschoond en kregen ze nieuwe kleren aan. Een grote wens van ouders tijdens de shoot was om ze alle vier samen op de foto te zetten, maar het allerliefste ook een allereerste gezinsfoto met z’n zessen.

Gelukkig deed de vierling het stabiel en werden ze door de verpleging en al het apparatuur goed in de gaten gehouden. De ouders hadden niet hun handen vol geluk, maar hun armen vol geluk toen ze alle vier bij hun lagen.

De vierling zal nog even moeten laten zien dat zich goed blijven ontwikkelen en groeien en dan zal de weg naar huis steeds meer dichterbij komen. Ik wens ze alle geluk van de wereld en heel veel succes met alles wat nog komen gaat.

Liefs Eveline

1 antwoord
  1. Natascha Ajodhia
    Natascha Ajodhia zegt:

    Zelf ben ik vorige week bij hun op kraamvisite geweest om hun te gaan bewonderen en was direct verliefd op ze. Het is zo een trotse gevoel om tante te zijn van prachtige vierlings.
    Ze zijn de fantastic four ❤️❤️❤️❤️

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.