Afdeling PR

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en de daarbij is de afdeling PR ook enorm uitgebreid. Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere enthousiaste mensen die zich graag voor de stichting willen inzetten! De afdeling PR houdt zich met verschillende dingen bezig. De loterij, veiling, donaties en sponsoring, contacten met fotovakscholen en tijdschriften, beurzen en natuurlijk organisaties van evenementen.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker veiling:
Stichting Earlybirds heeft een Facebookpagina veilingen (4earlybirds), hierop staan wekelijks nieuwe veilingen waarop kan worden geboden.
Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een medewerker om het huidige team te ondersteunen.
  • Als medewerker veilingen help je mee met het werven van nieuwe donateurs. Je haalt nieuwe veilingproducten binnen door te onderhandelen met sponsorbedrijven.
  • Je zult de betalingen checken en aan de hand hiervan de gewonnen veilingproducten verzenden naar de winnaars.
  • Je helpt mee meer volgers te genereren voor de Facebookpagina. Dit zorgt voor een uitbreiding van het aantal kopers.
  • Tevens help je mee met het vergroten van de bekendheid bij potentiële sponsors. Dit omvat voornamelijk het aanschrijven van bedrijven.
  • Bekendheid met social media
  • Pro-actief kunnen werken
  • Affiniteit met de stichting
  • Geen moeite hebben bedrijven aan te schrijven voor sponsoring
Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving en wil je onze stichting graag een handje helpen, solliciteer dan via mail naar recruiter@stichtingearlybirds.nl.
Extra informatie:
De functie is op vrijwillige basis.

Tijdsbesteding circa 2 tot 4 uur per week.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting