Afdeling PR

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en de daarbij is de afdeling PR ook enorm uitgebreid. Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere enthousiaste mensen die zich graag voor de stichting willen inzetten! De afdeling PR houdt zich met verschillende dingen bezig. De loterij, veiling, donaties en sponsoring, contacten met fotovakscholen en tijdschriften, beurzen en natuurlijk organisaties van evenementen.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker beurzen

De PR afdeling van Stichting Earlybirds organiseert allerlei leuke activiteiten waaronder beurzen. We willen toewerken naar een Beursteam waar we mensen voor nodig hebben die het leuk vinden een paar keer per jaar praktisch bezig te zijn om een beurs mede te organiseren!

Daarbij staan we in elk geval 2x per jaar op een grote beurs (Negenmaandenbeurs en In De Wolkenbeurs) en daaromheen nog diverse congressen, bijeenkomsten en andere festiviteiten.

Daar brengen we de boodschap van Stichting Earlybirds over en proberen we onze toekomstige doelgroep te bereiken.

Opzet Beursteam

Het nog op te zetten team zal gaan bestaan uit circa 3 personen, die onder de afdeling PR vallen. We organiseren vanuit dit team alles, van de aanmelding tot aan de afronding, zoals de werving van vrijwilligers, inrichting van de stand (ontwerp), de op- en afbouw, en de “bureau-taken”.

De precieze invulling kunnen we nog vormgeven in overleg met het PR team, maar je houdt je in elk geval bezig met het vormgeven en organiseren van beurzen zoals de negenmaanden beurs of symposia/congressen. Je maakt vrijwilligers enthousiast om de stand te beheren tijdens beurzen, helpt bij de op- en afbouw, het organiseren van de benodigdheden op de stand, het maken van presentaties, enz.

De tijdsinvestering verschilt per periode maar reken op circa 3 uur per week. Indien de voorbereiding van een evenementen er aan komt ben je actiever dan andere weken, maar gemiddeld schatten wij 3 uur per week.

• Zin om evenementen te organiseren voor onze leuke stichting!
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Praktisch ingesteld

De functie is op vrijwillige basis
Wij vragen in de sollicitatieprocedure om een VOG aan te leveren

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, bel/mail Jan-Bas Naarding (06-50.52.50.98 – janbas@stichtingearlybirds.nl)

Wil je direct solliciteren op deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Medewerker veiling/loterij

Wil jij helpen in ons (financiële) voortbestaan?

Het team Loterij/Veiling/Fondsenwerving is goed voor het grootste gedeelte van alle inkomsten van Stichting Earlybirds. De reguliere veiling, onze jaarlijkse loterij en fondsenwerving zijn de grote bronnen van inkomsten waarmee we de fotorapportages aan ouders gratis kunnen aanbieden.

Om het huidige team te versterken zijn wij op zoek naar medewerkers veiling/loterij.

Taken:

• Het benaderen van bedrijven voor het sponsoren/doneren van prijzen
  • Het onderhouden van contacten met de donateurs
  • Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om artikelen gesponsord te krijgen
  • Het maken en inplannen van Facebookberichten m.b.t. de veiling en de loterij (i.s.m. team Communicatie)

Wat verwachten we van je:

• Goede communicatieve vaardigheden
  • Het leuk vinden om bedrijven te benaderen voor het doneren van prijzen
  • Doorzettingsvermogen
  • Bereid zijn in teamverband te werken
  • Circa 2 tot 4 uur per week beschikbaar

Extra informatie:

• De functie is op vrijwillige basis

Met jouw inzet zorgen we ervoor dat de fotoreportages van prematuur geboren kinderen in ziekenhuizen gratis blijven voor ouders. Een rapportage kost gemiddeld 20 euro. Dat geld halen we bij elkaar door o.a. het veilen van artikelen en het verloten van artikelen tijdens de jaarlijkse loterij.

Ben jij diegene die zich in dat profiel kan vinden, ben je net zo enthousiast als wij en wil je graag je steentje bijdragen aan het genereren van inkomsten voor onze mooie stichting en daarmee ouders een waardevolle herinnering schenken? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Solliciteren op deze functie kan door een mail te sturen aan Recruiter@stichtingearlybirds.nl met daarin je persoonlijke gegevens, ervaring en motivatie.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting