Afdeling PR

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en de daarbij is de afdeling PR ook enorm uitgebreid. Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere enthousiaste mensen die zich graag voor de stichting willen inzetten! De afdeling PR houdt zich met verschillende dingen bezig. De loterij, veiling, donaties en sponsoring, contacten met fotovakscholen en tijdschriften, beurzen en natuurlijk organisaties van evenementen.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker beurzen

De PR afdeling van Stichting Earlybirds organiseert allerlei leuke activiteiten waaronder beurzen. We willen toewerken naar een Beursteam waar we mensen voor nodig hebben die het leuk vinden een paar keer per jaar praktisch bezig te zijn om een beurs mede te organiseren!

Daarbij staan we in elk geval 2x per jaar op een grote beurs (Negenmaandenbeurs en In De Wolkenbeurs) en daaromheen nog diverse congressen, bijeenkomsten en andere festiviteiten.

Daar brengen we de boodschap van Stichting Earlybirds over en proberen we onze toekomstige doelgroep te bereiken.

Opzet Beursteam

Het nog op te zetten team zal gaan bestaan uit circa 3 personen, die onder de afdeling PR vallen. We organiseren vanuit dit team alles, van de aanmelding tot aan de afronding, zoals de werving van vrijwilligers, inrichting van de stand (ontwerp), de op- en afbouw, en de “bureau-taken”.

De precieze invulling kunnen we nog vormgeven in overleg met het PR team, maar je houdt je in elk geval bezig met het vormgeven en organiseren van beurzen zoals de negenmaanden beurs of symposia/congressen. Je maakt vrijwilligers enthousiast om de stand te beheren tijdens beurzen, helpt bij de op- en afbouw, het organiseren van de benodigdheden op de stand, het maken van presentaties, enz.

De tijdsinvestering verschilt per periode maar reken op circa 3 uur per week. Indien de voorbereiding van een evenementen er aan komt ben je actiever dan andere weken, maar gemiddeld schatten wij 3 uur per week.

• Zin om evenementen te organiseren voor onze leuke stichting!
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Praktisch ingesteld

De functie is op vrijwillige basis
Wij vragen in de sollicitatieprocedure om een VOG aan te leveren