Afdeling PR

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en de daarbij is de afdeling PR ook enorm uitgebreid. Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere enthousiaste mensen die zich graag voor de stichting willen inzetten! De afdeling PR houdt zich met verschillende dingen bezig. De loterij, veiling, donaties en sponsoring, contacten met fotovakscholen en tijdschriften, beurzen en natuurlijk organisaties van evenementen.

Wij zijn op zoek naar:

BEHEERDER FACEBOOKGROEP EARLYBIRDJE

Voor Stichting Earlybirds is een grote groep haaksters actief die birdjes en/of nicu’s haken. Deze haakwerken hebben staartjes die aanvoelen als de navelstreng waardoor premature kindjes, als ze die vasthouden, kalm zullen worden en hun slangetjes met rust zullen laten. De haaksters zijn verenigd in de Facebookgroep Earlybirdje.

De afdeling Earlybirdje, waar deze haakgroep onder valt, is ter uitbreiding van het team op zoek naar een medebeheerder Facebookgroep Earlybirdje.

Samen met een team zorg je ervoor dat alles betreffende de Facbookgroep in goede banen geleid wordt en motiveer je haaksters door verschillende acties en prijsvragen.

Taken:

• Moderaten van de Facebookgroep Earlybirdje. Dit houdt in, het ingrijpen bij discussies indien noodzakelijk en zorgen dat de opgestelde regels nageleefd worden
  • Uitleg geven waar nodig
  • Informatie verstrekken
  • Het bedenken en uitvoeren van diverse acties en prijsvragen waardoor het interessant en leuk blijft voor de haaksters om zich te blijven inzetten voor de stichting.
  • Het zoeken naar donateurs voor de winacties
  • Regelmatig wijzigen van de omslagfoto

Wat verwachten we van je:

• Affiniteit met de stichting
  • Kennis van het haken en de werkwijze van Earlybirdjes
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • In staat zijn op een contructieve manier in te grijpen in discussies
  • Circa 4 uur per week beschbaar zijn. Bereid zijn dagelijks even de Facbookpagina te checken, afwisselend met de andere teamleden

Extra informatie:

De functie is op vrijwillige basis.

Ben jij degene die zich kan vinden in het profiel en wil je ons graag helpen? Stuur dan een mail met persoonlijke gegevens, motivatie en ervaring naar recruiter@stichtingearlybirds.nl. Op dit emailadres kan ook informatie betreddende bovenstaande functie worden opgevraagd.

Is dit niet de functie die bij je past maar wil je je toch graag inzetten voor onze stichting? Stuur dan een open sollicitatie want wie weet vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting