Afdeling Fotografie

De stichting heeft als doelstelling om iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. Ruim 200 fotografen verzorgen maandelijks zo’n 100 reportages in ziekenhuizen in heel Nederland en België.
De afdeling fotografie heeft 5 subafdelingen;

1. Fotografen
  2. Planners
  3. Nieuwe fotografen
  4. Afhandeling reportages
  5. Aanpakkers

Wij zijn altijd op zoek naar uitbereiding van ons fotografen team.

We zijn op zoek naar:

Medewerker aanmelding fotografen

Voor de afdeling fotografie zijn we op zoek naar een vrijwilliger die voor ons de aanmeldingen van fotografen in behandeling wil nemen.
De aanmeldingen die wij ontvangen, moeten worden voorgelegd aan onze beoordelende fotografen.
Jij zorgt er voor dat de ontvangen foto’s worden klaargezet voor beoordeling.
Na beoordeling neem je de fotograaf aan, laat je weten of ze een proefreportage mogen doen of moet je ze helaas afwijzen.

Het hele traject van aanmelden, doorsturen voor beoordeling en uiteindelijk het mailen met de aanmeldende fotograaf  met daarin de uitslag,  neem jij voor je rekening.

• Ben je net zo enthousiast als wij en voel je je betrokken bij Stichting Earlybirds?
  • Beschik jij over een pc/laptop met internet.
  • Lijkt het je leuk om de aanmeldingen van fotografen op je te nemen en de fotografen waar nodig te voorzien van de feedback die jij ontvangt van de beoordelende fotografen waardoor de aanmeldende fotograaf ook weer verder kan groeien?
  • Werk je gestructureerd en accuraat?

Dan ben je waarschijnlijk degene die we zoeken!

De tijd die we van jou vragen is verschillend per week. De ene week zullen er meer acties nodig zijn dan de andere week.
Het is wel zo ingeregeld als je 1 dag in de week een paar uurtjes tijd vrij maakt je het meeste kan verwerken.

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan, uitsluitend via mail, een sollicitatie met ervaring en motivatie naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Medewerker verzenden reportages

Voor de afdeling fotografie zijn we op zoek naar vrijwilligers die voor ons gemaakte fotoreportages naar de ouders verzenden.

De foto’s worden door de fotografen klaargezet waarna ze via een eenvoudig werkende website kunnen worden doorgezonden naar de ouders.

Je werkt in een team van 4 personen en zal 1x per 4 weken een week lang, volgens een vooraf opgesteld rooster, de verzending verzorgen.

• Lijkt het je leuk en dankbaar deze functie te bekleden en daarmee ouders mooie reportages toe te kunnen sturen?
  • Werk je gestructureerd en accuraat?

Dan ben je waarschijnlijk degene die we zoeken!

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.