Afdeling Fotografie

De stichting heeft als doelstelling om iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. Ruim 200 fotografen verzorgen maandelijks zo’n 100 reportages in ziekenhuizen in heel Nederland en België.
De afdeling fotografie heeft 5 subafdelingen;

1. Fotografen
  2. Planners
  3. Nieuwe fotografen
  4. Afhandeling reportages
  5. Aanpakkers

Wij zijn altijd op zoek naar uitbereiding van ons fotografen team.

Planner

Voor de afdeling fotografie zijn wij op zoek naar een planner voor de provincie Limburg.

Als planner verdeel je de binnengekomen aanmeldingen voor reportages onder de beschikbare fotografen.

Circa 2 uur per week, verdeeld over alle dagen van de week.

Taakomschrijving

Via ons geautomatiseerde systeem komen aanmeldingen van ouders voor een fotoreportage binnen bij de planner. Deze maakt, op basis van beschikbaarheid van de fotografen, een goede verdeling en koppelt aanmelding en fotograaf.

Er wordt zorggedragen dat de aanmeldingen worden geaccepteerd door de fotografen en worden afgehandeld.

• Enige kennis van werken met een computer
  • In het bezit van een computer met internetaansluiting
  • Overzicht kunnen bewaren
  • Goede contactuele eigenschappen
  • In de gelegenheid zijn dagelijks de nieuwe aanvragen te kunnen verwerken

• de functie is op vrijwillige basis
  • Je werkt vanuit huis
  • Het is niet noodzakelijk in de provincie Limburg woonachtig te zijn.

Solliciteren kan uitsluitend door een mail met daarin naam, telefoonnummer, geboortedatum, motivatie en werkervaring te sturen naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Wil je toch graag je steentje bijdragen aan onze stichting maar staat jouw vacature er niet bij, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.