Afdeling Fotografie

De stichting heeft als doelstelling om iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. Ruim 200 fotografen verzorgen maandelijks zo’n 100 reportages in ziekenhuizen in heel Nederland.
De afdeling fotografie heeft 5 subafdelingen;

1. Fotografen
  2. Planners
  3. Nieuwe fotografen
  4. Afhandeling reportages
  5. Ondersteuning afdeling fotografie

Wij zijn altijd op zoek naar uitbereiding van ons fotografen team.

Voor onze afdeling zijn we op zoek naar:

Vacature aannemen nieuwe fotografen

Om elke ouder een mooie fotoreportage te schenken is er een grote groep fotografen voor de stichting actief. Deze groep wordt nog altijd uitgebreid.

Fotografen die zich graag in willen zetten voor Stichting Earlybirds melden zich via de website aan met een portfolio van 20 foto’s.

Wat ga je doen?

• De binnengekomen aanmelding leg je voor aan de beoordelende fotografen.
  • De mailt de  aspirant fotograaf dat de aanmelding is binnengekomen en deze in behandeling is genomen.
  • Zodra de foto’s zijn beoordeeld koppel je de uitslag terug aan de aspirant fotograaf.
  • Bij een positieve uitslag maken de aspirant fotografen een proefreportage. De foto’s hiervan leg je weer voor aan de beoordelende fotografen
  • De tips van de beoordelende fotografen geef je door aan de aspirant fotograaf.

Wat vragen we van jou?

• Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij Stichting Earlybirds
  • Je bent in het bezit van een computer met internetverbinding
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt werken binnen de gestelde deadline
  • Je bent 4 uur per week beschikbaar in de weken dat je aan de beurt bent.

Je werkt samen met een collega volgens een vooraf opgesteld rooster.

Extra informatie:

De functie is op vrijwillige basis.

Kan jij je vinden in bovenstaand profiel en zijn de werkzaamheden jou op het lijf geschreven? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet

Solliciteren kan door het sturen van een e-mail met daarin naam, ervaring en motiviatie naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Wil je toch graag je steentje bijdragen aan onze stichting maar staat jouw vacature er niet bij, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.

Medewerker opmaak collages + albums;

Fotografen hebben niet altijd de tijd om collages en albums op te maken. Om onze fotografen te ontlasten hebben we een team dat collages en albums opmaakt. Dit is volgens een vast template. De foto’s worden door onze fotografen vooraf zelf bewerkt.

Je werkt in een team van 4 personen en je bent ongeveer om de 4 weken één week inzetbaar volgens een vooraf opgesteld rooster.
·         Ben je net zo enthousiast als wij en voel jij je betrokken bij stichting Earlybirds?
·         Wil jij een mooi product af leveren bij de ouders in de vorm van een collage of album?
·         Ben jij in het bezit van Photoshop inclusief licentie en kennis?

Dan zoeken wij jou voor deze functie op vrijwillige basis!

We zijn op zoek naar mensen die enthousiast zijn en de stichting een warm hart toe dragen. Mensen die tijd vrij kunnen maken en kunnen werken binnen gestelde deadlines. Mensen die meedenken en oplossingen zien in plaats van vraagstukken.

Denk jij dat bovenstaande functie op jouw lijf is geschreven?
We ontvangen heel graag jouw sollicitatie, uitsluitend via mail naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Vacature verzenden foto’s naar ouders

Na elke fotoreportage krijgen ouders een aantal bestanden digitaal toegestuurd.

Voor het verzenden van deze foto’s zijn wij op zoek naar een vrijwilliger

Wat ga je doen?

• De digitale foto’s die door de fotografen in ShootProof worden klaargezet, stuur je door aan de ouders
  • Je werkt in een team van 4 tot 5 vrijwilligers. Elk van jullie is een week per 4 tot 5 weken beschikbaar.

Wat vragen we van jou?

• Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij Stichting Earlybirds
  • Je bent eens per 4 tot 5 weken een gehele week beschikbaar (7 dagen), ongeveer een half uur per dag
  • Je bent in het bezit van een computer met internetverbinding
  • Je bent communicatief vaardig

Extra informatie:

De functie is op vrijwillige basis.