Afdeling Financiën

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en daarbij zijn de werkzaamheden van de financiële afdeling ook uitgebreid. We vinden financiën een belangrijk onderdeel van onze stichting.

Wij zijn op zoek naar:

Bestuurslid

Voor onze financiële afdeling en bestuur zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de uitdagende functie van penningmeester wil gaan vervullen. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur samen met de voorzitter, secretaris, bestuurslid fotografie, bestuurslid communicatie en bestuurslid PR.

Er zal worden samengewerkt met een nog aan te stellen coördinator financieel.

Circa 4 – 6 uur per week, afhankelijk van de werkzaamheden op dat moment.

• Opstellen van beleidsplan samen met andere bestuursleden
  • Opzetten van het jaarbudget
  • Beheren van wijzigingen bij KvK
  • Beheren van wijzigingen bij ING Bank
  • Beheren van wijzigingen voor UBO’s (Kvk, ING, Mollie, iZettle)
  • Het maken van het jaarverslag (stukken worden aangeleverd via de diverse afdelingen)
  • Maken van het financiële overzicht voor bestuursleden (1x per kwartaal)
  • Het voorbereiden en/of betalen van declaraties
  • Op aanvraag betalingen via Greetz en Drukwerkdeal (via Ideal) doorzetten
  • Indienen van de aanvraag voor jaarlijkse loterij
  • Afwikkelen van het financiële deel van de jaarlijkse loterij in samenwerking met een accountantskantoor
  • Het voorbereiden van de incasso-opdrachten voor de “Vrienden van”
  • Het maken van de “Vrienden van” nieuwbrief in samenwerking met de afdeling communicatie
  • 1x per maand bijwonen van een online vergadering met bestuur en coördinatoren
  • Eens per kwartaal een live meeting op locatie bijwonen

• Betrokken en enthousiast
  • Affiniteit met de stichting
  • Kennis van financiële zaken
  • Kennis van Excel
  • Teamplayer
  • Bereid 1x per maand online aanwezig te zijn op een vergadering van bestuur en coördinatoren (eerste maandag van de maand om 20.00 uur)
  • Bereid zijn eens per kwartaal op een zaterdag aanwezig te zijn bij een meeting met bestuur en coördinatoren op locatie

• De functie is op vrijwillige basis
  • De functie zal in samenspraak met een nog aan te stellen coördinator financieel zijn
  • De titel van secretaris zal aan de penningmeester worden toegevoegd. Deze functie is niet uitvoerend, werkzaamheden worden verdeeld onder de diverse bestuursleden
  • Het aanvragen van een VOG kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure

Coördinator

Voor onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de uitdagende functie van coördinator wil gaan vervullen.

Je werkt samen met het bestuurslid van de financiële afdeling en ondersteunt waar noodzakelijk.

Circa 4 uur per week, afhankelijk van de werkzaamheden op dat moment.

• Het voorbereiden en/of betalen van declaraties, afwisselend met het bestuurslid financieel.
  • De jaarcijfers aanleveren voor het jaarverslag
  • Afwikkelen van het financiële deel van de jaarlijkse loterij
  • Het voorbereiden van de incasso-opdrachten voor de “Vrienden van”
  • Het aan-/afmelden van “Vrienden van”
  • Eens per 2 maanden bijwonen van een online vergadering met bestuur en coördinatoren
  • Eens per kwartaal een live meeting op locatie bijwonen

• Betrokken en enthousiast
  • Affiniteit met de stichting
  • Kennis van financiële zaken
  • Kennis van Excel
  • Teamplayer
  • Bereid eens per 2 maanden online aanwezig te zijn op een vergadering van bestuur en coördinatoren (eerste maandag van de maand om 20.00 uur)

• De functie is op vrijwillige basis
  • Het aanvragen van een VOG kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure

Denk jij dat  bovenstaande functies op jouw lijf is geschreven?
We ontvangen heel graag jouw sollicitatie via onderstaande button of stuur een mail naar: recruiter@stichtingearlybirds.nl.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl.

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.