Afdeling Financiën

De afgelopen tijd is de stichting enorm gegroeid en daarbij zijn de werkzaamheden van de financiële afdeling ook uitgebreid. We vinden financiën een belangrijk onderdeel van onze stichting.

Wij zijn op zoek naar:

Momenteel zijn er geen vacatures voor deze afdeling. Wel hebben wij andere interessante vacatures open staan. Neem eens een kijkje.

Denk jij dat  bovenstaande functies op jouw lijf is geschreven?
We ontvangen heel graag jouw sollicitatie via onderstaande button of stuur een mail naar: recruiter@stichtingearlybirds.nl.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl.

Is deze functie niks voor jou, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.