Koffie & Thee voor Earlybirds

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de “Koffie & Thee voor Earlybirds” 2017. Wij wensen iedereen een fijne ochtend. In ons jubileumjaar 2018 kun je je opnieuw aanmelden.¬†

In de week rondom Wereld Prematuren dag, 17 november, willen wij samen met jullie ‚ÄúKoffie & Thee voor Earlybirds‚ÄĚ organiseren.
Iedereen kan en mag mee doen. Of je nou planner bent, grafisch werk verzorgt of fotografeert, haakt voor de stichting of de stichting gewoon een warm hart toedraagt.

Het idee is een gezellige ochtend die jij zelf organiseert, een datum kies jij zelf in de week van de WPD, dit kan thuis of op je werk plaatsvinden. Je nodigt vrienden, buren, kennissen en/of collega’s uit. Jij zorgt voor koffie, thee en iets lekker en de aanwezigen kunnen een donatie doen voor het mooie werk van de stichting.
Iedereen mag zelf een invulling geven aan deze ochtend, of je nou een pak koekjes koopt of je bakt 10 taarten.
Alles is goed, het doel is om met z’n allen meer naamsbekendheid aan de stichting te geven en natuurlijk een mooi bedrag met elkaar binnen te halen.

Jij ontvangt vanuit de stichting een leuk PR pakketje en jij kunt natuurlijk over het prachtige werk vertellen wat je doet voor de stichting.
Wij zouden het super gaaf vinden om in de week rondom wereld prematuren dag extra aandacht te geven aan de stichting en hopen natuurlijk dat we door middel van de donaties ons prachtige werk kunnen voorzetten.

Meld je via onderstaand formulier aan voor het organiseren van zo’n gezellige¬†bijeenkomst voor Stichting Earlybirds

koffieochtend earlybirds

Koffie & Thee voor Earlybirds