Frenkie

Frenkie is geboren met 33 weken en 3 dagen doordat mama zwangerschapsvergiftiging en het HELLP syndroom had opgelopen. Frenkie woog 1415 gram wat heel erg klein is voor die termijn. Dit was gekomen doordat de placenta al langere tijd niet meer goed functioneerde. Door dit alles moest Frenkie een aantal weken in de couveuse om te groeien en te bloeien.

Op een prachtige zonnige dag kwam ik in het ziekenhuis in Amstelveen aan voor een wel heel bijzondere shoot! Want Frenkie, het kleine maar oh zo stoere Early Birdje mocht die dag na drie en een halve week naar huis toe.
Wat een fantastisch nieuws, ik was dus gelukkig net op tijd!! Mama zat al op me te wachten in de couveusestraat waar hij had gelegen. Ze kreeg nog de laatste instructies en verzorgingstips mee voor haar kleine ventje die het zo goed deed. Ik vond het enorm leuk dat er op me werd gewacht, dat geeft aan hoe belangrijk dit is voor de ouders. Ook papa was onderweg van zijn werk om ook nog op de foto’s te kunnen staan. Nu kan iedereen zien van wie Frenkie het stoere heeft!
De verpleging had zelfs een kamertje voor ons apart geregeld, super lief toch? Zo konden we in alle rust de laatste momenten vastleggen. Een bijna feestelijk einde aan een onverwachts spannende tijd van de vroeggeboorte. Frenkie deed het geweldig goed als model, net als zijn papa en mama trouwens. En na de shoot?? Toen gingen ze lekker naar huis waar papa de slingers had opgehangen en Frenkies’ grote zus al klaar zat. Een mooiere afsluiting had ik me niet kunnen wensen. Veel geluk en gezondheid samen, ik denk dat Frenkie jullie zal blijven verrassen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.