Vlinder & Bloem prematuur geboren met 26 weken en 2 dagen, tweeling, LUMC

Vlinder & Bloem

Vlinder & Bloem prematuur geboren met 26 weken en 2 dagen, tweeling, LUMC
Het was alweer even geleden dat ik een tweeling voor Earlybirds mocht fotograferen, dus super leuk toen ik weer een aanvraag kreeg.

De zusjes Vlinder en Bloem werden al met 26,2 weken geboren in het LUMC. De wereld stond even stil voor ouders Erwin en Ebertien. Ze kenden helaas de moeilijke periode die voor ze lag, want ook hun eerste dochter Lente was veel te vroeg geboren. De meisjes hebben veel moeten doorstaan waarbij het vaak kantje boord was. Hoe heftig is dat voor ouders! Maar zowel de meisjes als de ouders hebben zich er goed doorheen geslagen. Ook bij Lente hadden ze een reportage van Earlybirds gehad. En nu was het aan mij om mooie foto’s te maken van de 2 andere dochters.

Ik kwam langs om foto’s te maken toen ze bijna 35 weken waren. Het ging hartstikke goed met ze! Buiten levensgevaar. Papa en mama genoten heerlijk van het verzorgen en buidelen. Twee trotse ouders van 2 mooie meisjes. Helaas mag grote zus Lente haar zusjes nog niet ontmoeten op de afdeling omdat ze nog geen waterpokken heeft gehad. Dus zij moet het nog eventjes doen met foto’s en filmpjes. En die zijn er volop 🙂 Het was een ontspannen shoot en ik vond erg gezellig met jullie Erwin en Ebertien en ik hoop jullie de meisjes gauw mee naar huis mogen nemen zodat jullie als gezin herenigd zijn en echt kunnen gaan genieten met zijn vijfjes. Wat een rijkdom! Ik wens jullie heel veel geluk toe en veel zorgeloze dagen!

Liefs, Rianne

—————-

Reactie van de ouders:

Na de eerste schok van weer een vroeggeboorte, waren we weer toe aan een mooie herinnering; een fotoshoot van Earlybirds. Rianne heeft met haar enthousiasme en spontaniteit maar ook met respect voor de situatie ons een super mooie herinnering gegeven! We zijn er heel blij mee!! Dankjewel Rianne!

Erwin & Ebertien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.