Afdeling Fotografie

De stichting heeft als doelstelling om iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. Ruim 200 fotografen verzorgen maandelijks zo’n 100 reportages in ziekenhuizen in heel Nederland.
De afdeling fotografie heeft 5 subafdelingen;

1. Fotografen
  2. Planners
  3. Nieuwe fotografen
  4. Afhandeling reportages
  5. Aanpakkers

Wij zijn altijd op zoek naar uitbereiding van ons fotografen team.

Opmaken collages en fotoalbums

Tijdbesteding:

1 x per maand 1 week van circa 4 uur

Voor de afdeling fotografie zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team voor het opmaken van fotocollages en -albums.

Van elke fotoreportage die door een van onze fotografen gemaakt is, wordt een collage gemaakt. Deze is beschikbaar voor de ouders maar kan, indien hiervoor toestemming gegeven is, ook op onze website of social media gedeeld worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor ouders om een fotoalbum door de stichting te laten maken.

Taken:

Via onze fotografen komt een aanvraag om de foto’s te verwerken in een collage of fotoalbum. Dit gebeurt in een vast template dat door de stichting beschikbaar wordt gesteld.

Je werkt in een team van 5 personen. Eén keer per maand neem je een week lang alle aanvragen voor collages en albums voor je rekening.

• Je bent in het bezit van Photoshop met licentie

• Je hebt ervaring in het werken met Photoshop

• Zelfstandig kunnen werken

Extra informatie:

De functie is op vrijwillige basis.

Is dit de functie die bij jou past? Stuur dan een mail met daarin je persoonlijke gegevens, kennis, ervaring en motivatie naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Wil je toch graag je steentje bijdragen aan onze stichting maar staat jouw vacature er niet bij, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.